CONFERENCIA

23-03-2019

CENTRE CÍVIC AVEL·LÍ ESTRENJER (TERRASSA) DEL DIA 15 DE MAIG DEL 2019


El passat 15 de maig, el Dr. Jaume Arnau va impartir en el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa la conferència “L’efecte pantalla”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.


La conferència va donar resposta a les variades preguntes: tenim addicció a les noves tecnologies ? Com saber si els nostres fills -o nosaltres- hi estem enganxats ? Per què ? Com actuar ?


El Dr. Jaume Arnau va oferir una nova visió. Compara les addiccions -i, en concret la addicció a les pantalles- amb una punta d’iceberg com a resultat d’un desajust de l’interior de la persona.

Les pantalles permeten a l’usuari desviar l’atenció i generen un repòs que s’esdevé necessari per a descansar dels múltiples imputs i preocupacions que l’absorbeixen en el dia a dia. Aquest és un descans-trampa.


És important resoldre el conflicte des l’interior de la persona i d’aquesta manera poder estar i relacionar-se de forma serena, tranquil·la i sense addiccions.


El públic assistent es va mostrar interessat en el plantejament i així ho va reflectir en les múltiples preguntes i l’obert col·loqui que es va produir.


El Dr. Jaume Arnau (mapjaumearnau@gmail.com) té la seva consulta a Centre Mèdic Vidaria, Via Augusta 237, Barcelona.

©2019 by insper. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now